Skip to main content
 

Glampervan Patch

Een droom op wielen bij de bosrand

Glampervan Patch

Dit is onze eerste knusse droom op wielen. Hij is van alle gemakken voorzien. Net zo uniek als zijn broer de Sod. Er is een sfeervolle zitplek en er zijn heerlijke droomplekken om in slaap te vallen. Ook deze droom op wielen heeft een eigen toilet en natuurlijk warm- en koud water. Er is een buitenbar waar je heerlijk samen kunt eten en kletsen. Er zijn 6 slaapplekken: 2 tweepersoonsbedden boven die met een trapje te bereiken zijn en beneden zijn 2 eenpersoonsbedden naast elkaar.  Heb je geen zin om beddengoed mee te nemen, kies dan voor een bedlinnenpakket van ons. De dekbedden en kussens zijn aanwezig die hoef je dus sowieso niet mee te brengen.

Mocht je zelf bedlinnen mee willen brengen zorg dan dat je éénpersoons hoeslakens, één persoons dekbedovertrekken en kussenslopen bij je hebt.

Beschikbaarheid en prijzen

Binnenkijken bij Glampervan Patch

Weetjes - Het Goeie Leven

Weetjes

Handige weetjes als je op onze camping komt kamperen. Informatie over aankomst- en vertrektijden, de dichtstbijzijnde supermarkt, onze vijver, het zwembad én nog veel meer. Neem deze pagina zeker door voordat je naar ons toe komt.

Bekijk alle weetjes