Skip to main content
 

Glampervan Sod

Een droom op wielen bij de bosrand

Glampervan Sod

Deze superknusse droom op wielen is van alle gemakken voorzien. Het is een echt uniek paradijsje. Er is een sfeervolle zitplek en een heerlijke droomplek om in slaap te vallen. Ook deze droom op wielen heeft een eigen toilet en natuurlijk warm- en koud water. Het is wel heel even klauteren of kruipen voordat je naar dromenland vertrekt. Dus de Sod is minder geschikt voor degenen die wat slechter ter been zijn. Er zijn 5 slaapplekken: 1 tweepersoonsbed en 3 éénpersoonsbedden naast elkaar. Heb je geen zin om beddengoed mee te nemen, kies dan voor een bedlinnenpakket van ons. De dekbedden en kussens zijn aanwezig die hoef je dus sowieso niet mee te brengen.

Mocht je zelf bedlinnen mee willen brengen zorg dan dat je éénpersoons hoeslakens, éénpersoons dekbedovertrekken en kussenslopen bij je hebt.

Beschikbaarheid en prijzen

Binnenkijken bij Glampervan Sod

Weetjes - Het Goeie Leven

Weetjes

Handige weetjes als je op onze camping komt kamperen. Informatie over aankomst- en vertrektijden, de dichtstbijzijnde supermarkt, onze vijver, het zwembad én nog veel meer. Neem deze pagina zeker door voordat je naar ons toe komt.

Bekijk alle weetjes