Skip to main content
 

Activiteiten

Verschillende leuke activiteiten voor onze kampeerders

Feestje - Het Goeie Leven

Activiteiten

Ieder jaar hebben we weer verschillende leuke activiteiten voor onze kampeerders. Zo kun je broodjes en marshmallows bakken op het kampvuur. Altijd leuk en gezellig! Of ga je liever voor iets met avontuur zoals handboogschieten op een heus handboogdoel? Eerst even oefenen en vervolgens een wedstrijdje! En sluit je de dag dan af met een dansje bij de minidisco? Bij de receptie vind je een overzicht van wat er georganiseerd wordt en kun je je inschrijven.

FantaMagie - Het Goeie Leven

FantaMagie

Magisch leren door te ontdekken hoe het is om creatief te bouwen met alledaagse materialen zoals; dakgoten, houten planken, kratten, pvc buizen en nog heel veel meer!! FantaMagie verzameld allerlei materialen die op het punt staan om weggegooid te worden. Om er fantasierijke nieuwe dingen mee te maken.

Het Goeie Leven - Activiteiten

Minidisco

Sluit je dag swingend en zingend af bij de minidisco. Laat de muziek je leiden naar ons terras waar je er met elkaar een feestje van maakt. De minidisco is geschikt voor jong en oud!

Italiaanse pizzacatering

Pizza/friet avond

Het is vandaag niet nodig om te koken! Bestel je verse pizza of knapperige frietjes in onze app en ze worden die avond op je plekje bezorgd door onze fanatieke pizzabezorgers!

Kampvuurtje

Bak broodjes en marshmallows op het kampvuur. Altijd leuk en gezellig! Samen genieten we van de warmte tijdens de prachtige (zomer)avonden. Het kampvuurtje wordt wekelijks georganiseerd tijdens de schoolvakanties.

Knutselen

Liefhebbers van alle leeftijden geïnspireerd willen raken of met hun inspiratie aan de slag willen, kunnen terecht bij onze knutselactiviteit. De activiteit knutselen wordt wekelijks georganiseerd tijdens de schoolvakanties.

Handboogschieten

Durf jij het aan? Handboogschieten op een heus handboogdoel? Eerst even oefenen en vervolgens een wedstrijdje! De activiteit handboogschieten wordt wekelijks georganiseerd tijdens de schoolvakanties.

Het Goeie Leven - Bsitro - Tijdens kampeerseizoen

Table d'hote

Reserveer je stoeltje aan de lange tafel gevuld met alle campinggasten. Laat jezelf verwennen met een heerlijk 3 gangen menu. Het hoofdgerecht word geserveerd vanaf onze barbecue en ook de kids zullen hier aan niets tekort komen.

Yoga met Kyke

Heerlijk ontspannen in de buitenlucht tijdens een bijzonder fijne yogasessie van Kyke. Zoals Kim Swinkels van Kyke zegt: “Goed zijn voor jezelf begint voor mij op de yogamat.” Yoga met Kyke wordt wekelijks georganiseerd tijdens de schoolvakanties.

Wandelen met de schaapsherder

Een wandeling in de prachtige omgeving van Wijbosch en het Smaldonk samen met een schaapsherder van de Schaapskooi. De herder vertelt je meer over zijn schapen, de Border Collie én de omgeving. Je kunt wekelijks een wandeling met een schaapsherder maken tijdens de schoolvakanties.