Skip to main content
 

Activiteiten

Verschillende leuke activiteiten voor onze kampeerders

Feestje - Het Goeie Leven

Activiteiten

Ieder jaar hebben we weer verschillende leuke activiteiten voor onze kampeerders. Zo kun je broodjes en marshmallows bakken op het kampvuur. Altijd leuk en gezellig! Of ga je liever voor iets met avontuur zoals handboogschieten op een heus handboogdoel? Eerst even oefenen en vervolgens een wedstrijdje! En sluit je de dag dan af met een ere rondje op onze Vespa die wij de aap noemen? Bij de receptie vind je een overzicht van wat er georganiseerd wordt en kun je je inschrijven.

Escaperoute Meierijstad

De uitdagende escaperoute neemt je door de Eerdse bergen en de Vlagheide terug naar de verhalen uit Operatie Market Garden. Los puzzels op, geniet van de omgeving en ga naar het punt waar alles samen komt.

Knutselen

Liefhebbers van alle leeftijden geïnspireerd willen raken of met hun inspiratie aan de slag willen, kunnen terecht bij onze knutselactiviteit. De activiteit knutselen wordt wekelijks georganiseerd tijdens de schoolvakanties.

Handboogschieten

Durf jij het aan? Handboogschieten op een heus handboogdoel? Eerst even oefenen en vervolgens een wedstrijdje! De activiteit handboogschieten wordt wekelijks georganiseerd tijdens de schoolvakanties.

Schatzoeken

Ben jij een echte speurneus? Ga dan mee op onze schatzoektocht! Samen gaan we op zoek naar de grote schat. Met kleine tips en enkele aanwijzingen vind jij hopelijk het goede spoor… De activiteit schatzoeken wordt wekelijks georganiseerd tijdens de schoolvakanties.

Yoga met Kyke

Heerlijk ontspannen in de buitenlucht tijdens een bijzonder fijne yogasessie van Kyke. Zoals Kim Swinkels van Kyke zegt: “Goed zijn voor jezelf begint voor mij op de yogamat.” Yoga met Kyke wordt wekelijks georganiseerd tijdens de schoolvakanties.

Wandelen met de schaapsherder

Een wandeling in de prachtige omgeving van Wijbosch en het Smaldonk samen met een schaapsherder van de Schaapskooi. De herder vertelt je meer over zijn schapen, de Border Collie én de omgeving. Je kunt wekelijks een wandeling met een schaapsherder maken tijdens de schoolvakanties.

Kampvuurtje

Bak broodjes en marshmallows op het kampvuur. Altijd leuk en gezellig! Samen genieten we van de warmte tijdens de prachtige (zomer)avonden. Het kampvuurtje wordt wekelijks georganiseerd tijdens de schoolvakanties.