Skip to main content
 

Bistro

Bij ‘het goeie leven’ hoort ook goed eten

Bistro - Het Goeie Leven

Bistro Het Goeie Leven

Bij ‘het goeie leven’ hoort wat ons betreft ook goed eten! Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor knapperige frietjes en de enige echte Het Goeie Leven Burger, maar we hebben véél meer. We koken met de seizoenen mee en verrassen je graag met een healthy bowl, vers soepje of verrukkelijke broodjes en borrelplanken. Tijdens het kampeerseizoen hebben we pizza avond met knetterverse pizza’s of schuif gezellig aan tijdens een table d’hôte avond.

Openingstijden van de bistro in de winterperiode:

  • Zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Bistro - Het Goeie Leven

Voor de eters

Bij de bistro kun je terecht voor al het lekkers op onze kaart. We veranderen onze kaarten regelmatig waardoor er altijd nieuwe gerechten te ontdekken zijn.

Het Goeie Leven - Bsitro - Tijdens kampeerseizoen

Voor kampeerders

Voor onze kampeerders hebben wij tijdens de schoolvakanties wat extra culinaire activiteiten. We houden bijvoorbeeld een pizza avond met knetterverse pizza’s uit onze houtgestookte oven. Of we steken de barbecue aan voor een heerlijk geroosterd stukje vlees met lekkere salades erbij.

Het Goeie Leven - Bistro - Buiten schoolvakanties

Voor iedereen

Genieten van de natuur, van elkaar en wellicht ook van een drankje en dansje tijdens jouw borrel of feest? Ons team is zeer ervaren en zorgt er met veel plezier voor dat jouw gasten het naar hun zin hebben. In samenspraak maken we er een topfeest van!

Zakelijk - Het Goeie Leven

Vergaderen/Zakelijke Lunch

Wil je vergaderen in de prachtige natuur inclusief lunch of genieten van een zakelijke lunch in onze bistro? Dat kan, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Het Goeie Leven

Buiten koken/ Barbecue

Eten met je blote voeten in het gras! Tijdens het seizoen koken we iedere week buiten voor onze gasten. Super gezellig en vooral ook erg vers en lekker. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt buiten live voor je bereidt. Gasten met een kampeerplekje kunnen zich bij de receptie aanmelden. Gasten die gewoon zin hebben om ook dat heerlijke campinggevoel te krijgen kunnen telefonisch reserveren op 0413-310171.

Italiaanse pizzacatering

Italiaanse pizza's

Pizzaliefhebbers opgelet! In de mei- en zomervakantie geniet je iedere week van heerlijke verse pizza’s bij Het Goeie Leven. Gewoon op ons bosterras in de buitenlucht. Geniet van de Italiaanse sfeer, ontdek de bakkunsten van ons team en bestel een pizza naar keuze!

Vergaderzaal Het Goeie Leven

Vergaderen

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw vergadering(en)? Dan ben je bij Het Goeie Leven aan het juiste adres! Een bijzondere locatie, midden in de Brabantse natuur. Hier kom je tot rust, geniet je van smaakvolle gerechten en kun je aan de slag in een van onze vergaderruimtes. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Het Goeie Leven - Bistro Feesten

Feesten

Het Goeie Leven… de plek waar genieten centraal staat. Genieten van de natuur, van elkaar en wellicht ook van een drankje en dansje tijdens jouw borrel of feest? Ons team is zeer ervaren en zorgt er met veel plezier voor dat jouw gasten het naar hun zin hebben. In samenspraak maken we er een topfeest van! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.