Bistro Het Goeie Leven

Heb je een kampeerplekje bij ons of heb je gewoon zin om lekker te eten of borrelen op een uniek en sfeervol plekje? Onze bistro is er voor iedereen!

Bij ons kun je heerlijk borrelen, lunchen of dineren. We houden ervan om met de seizoenen én de tijd mee te koken! Van healthy bowls tot bijzondere soepjes als onze eigen gemaakte fish & chips en natuurlijk de Burger Het Goeie Leven. Voor de kids hebben we een speciale kinderkaart. Mail gerust voor onze steeds wisselende menukaart naar info@hetgoeieleven.nl

Menukaarten

Hieronder kun je onze menukaarten bekijken. We veranderen regelmatig onze kaarten, hierdoor zijn er altijd nieuwe en lekkere gerechten te ontdekken.

LunchkaartDinerkaart

Vergaderen/Zakelijke Lunch

Wil je vergaderen in de prachtige natuur inclusief lunch of genieten van een zakelijke lunch in onze bistro? Dat kan, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Het Goeie Leven

Buiten koken/ Barbecue

Eten met je blote voeten in het gras! Tijdens het seizoen koken we iedere week buiten voor onze gasten. Super gezellig en vooral ook erg vers en lekker. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt buiten live voor je bereidt. Gasten met een kampeerplekje kunnen zich bij de receptie aanmelden. Gasten die gewoon zin hebben om ook dat heerlijke campinggevoel te krijgen kunnen telefonisch reserveren op 0413-310171.

Italiaanse pizzacatering

Italiaanse pizza's

Pizzaliefhebbers opgelet! In de mei- en zomervakantie komt Mario e Luigi iedere week heerlijke verse pizza’s bakken bij Het Goeie Leven. Gewoon op ons bosterras in de buitenlucht. Geniet van de Italiaanse sfeer, ontdek de bakkunsten van Mario e Luigi en bestel een pizza naar keuze!

Vergaderen

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw vergadering(en)? Dan ben je bij Het Goeie Leven aan het juiste adres! Een bijzondere locatie, midden in de Brabantse natuur. Hier kom je tot rust, geniet je van smaakvolle gerechten en kun je aan de slag in een van onze vergaderruimtes. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Feesten

Het Goeie Leven… de plek waar genieten centraal staat. Genieten van de natuur, van elkaar en wellicht ook van een drankje en dansje tijdens jouw borrel of feest? Ons team is zeer ervaren en zorgt er met veel plezier voor dat jouw gasten het naar hun zin hebben. In samenspraak maken we er een topfeest van! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.