Skip to main content

Bistro Het Goeie Leven

Buiten het kampeerseizoen (van 26 september 2022 tot 31 maart 2023) zijn we op de zondagen geopend voor een heerlijke lunch of borrel van 10.30 uur tot 17.00 uur. Andere dagen op afspraak.

Tijdens het kampeerseizoen zijn we van woensdag tot zondag geopend.

Menukaarten

Hieronder kun je onze menukaarten bekijken. We veranderen regelmatig onze kaarten, hierdoor zijn er altijd nieuwe en lekkere gerechten te ontdekken.

LunchkaartDinerkaartDrankkaart

Vergaderen/Zakelijke Lunch

Wil je vergaderen in de prachtige natuur inclusief lunch of genieten van een zakelijke lunch in onze bistro? Dat kan, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Het Goeie Leven

Buiten koken/ Barbecue

Eten met je blote voeten in het gras! Tijdens het seizoen koken we iedere week buiten voor onze gasten. Super gezellig en vooral ook erg vers en lekker. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt buiten live voor je bereidt. Gasten met een kampeerplekje kunnen zich bij de receptie aanmelden. Gasten die gewoon zin hebben om ook dat heerlijke campinggevoel te krijgen kunnen telefonisch reserveren op 0413-310171.

Italiaanse pizzacatering

Italiaanse pizza's

Pizzaliefhebbers opgelet! In de mei- en zomervakantie komt Mario e Luigi iedere week heerlijke verse pizza’s bakken bij Het Goeie Leven. Gewoon op ons bosterras in de buitenlucht. Geniet van de Italiaanse sfeer, ontdek de bakkunsten van Mario e Luigi en bestel een pizza naar keuze!

Vergaderzaal Het Goeie Leven

Vergaderen

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw vergadering(en)? Dan ben je bij Het Goeie Leven aan het juiste adres! Een bijzondere locatie, midden in de Brabantse natuur. Hier kom je tot rust, geniet je van smaakvolle gerechten en kun je aan de slag in een van onze vergaderruimtes. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Feesten

Het Goeie Leven… de plek waar genieten centraal staat. Genieten van de natuur, van elkaar en wellicht ook van een drankje en dansje tijdens jouw borrel of feest? Ons team is zeer ervaren en zorgt er met veel plezier voor dat jouw gasten het naar hun zin hebben. In samenspraak maken we er een topfeest van! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.