Skip to main content
Bistro - Het Goeie Leven

Bistro Het Goeie Leven

Bij ‘het goeie leven’ hoort wat ons betreft ook goed eten! Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor knapperige frietjes en de enige echte Het Goeie Leven Burger, maar we hebben véél meer. We koken met de seizoenen mee en verrassen je graag met een healthy bowl, vers soepje of verrukkelijke broodjes en borrelplanken. Tijdens het kampeerseizoen hebben we pizza avond met knetterverse pizza’s of schuif gezellig aan tijdens een table d’hôte avond.

Openingstijden van de bistro in de zomerperiode:

  • Woensdag van 11:00 tot 17:00 uur
  • Donderdag van 11:00 tot 17:00 uur
  • Vrijdag van 11:00 tot 21:00 uur
  • Zaterdag van 11:00 tot 21:00 uur
  • Zondag van 10:00 tot 20:00 uur
Bistro - Het Goeie Leven

Voor de eters

Bij de bistro kun je terecht voor al het lekkers op onze kaart. We veranderen onze kaarten regelmatig waardoor er altijd nieuwe gerechten te ontdekken zijn.

DinerkaartLunchkaart
Het Goeie Leven - Bsitro - Tijdens kampeerseizoen

Voor kampeerders

Voor onze kampeerders hebben wij tijdens de schoolvakanties wat extra culinaire activiteiten. We houden bijvoorbeeld een pizza avond met knetterverse pizza’s uit onze houtgestookte oven. Of we steken de barbecue aan voor een heerlijk geroosterd stukje vlees met lekkere salades erbij.

Het Goeie Leven - Bistro - Buiten schoolvakanties

Voor iedereen

Genieten van de natuur, van elkaar en wellicht ook van een drankje en dansje tijdens jouw borrel of feest? Ons team is zeer ervaren en zorgt er met veel plezier voor dat jouw gasten het naar hun zin hebben. In samenspraak maken we er een topfeest van!

Vraag naar de mogelijkheden