Skip to main content

Camping in Brabant

Gelegen in Eerde, nabij Veghel ligt de leukste camping van Noord-Brabant! Bij Camping Het Goeie Leven vermaakt iedereen zich, van jong tot oud. Ben je echt een gezelligheidsliefhebber, dan zijn alle activiteiten die de camping organiseert echt wat voor jou. Of kom je voor de rust en de natuur? Ook dan heeft de camping geschikte kampeerplaatsen waar je geniet van de kalmte. Wat je ook wilt doen, op Camping ‘t Goeie Leven proef je de echte gezellige Brabantse cultuur.

Écht Brabants genieten

Of je nu onze prachtige bosrijke omgeving komt bezichtigen of wilt genieten van de Brabantse ambacht, cultuur snuiven op een échte Brabantse camping is een must-do! Proef de streekproducten in ons restaurant, of doe mee aan een typische Brabantse activiteit. Nog meer ambacht meemaken? Dat kan uiteraard prima in de omgeving, waar genoeg te doen en te zien is.

Liefde voor lekker eten

Ons restaurant met zonnig terras is dé plek om de liefde voor eten samen te delen. Iedereen is van harte welkom in het gezellige restaurant voor een heerlijke hap of ontspannen borrel. Onze kaart is seizoensgericht en staat boordevol lokale en smaakvolle gerechten. De camping organiseert regelmatig een aanschuif-tafel, waar je kunt genieten van Brabantse gastvrijheid onder het genot van een hapje en drankje.

Een topvakantie in Brabant

Bij Camping Het Goeie Leven zit er altijd wel een geschikte accommodatie tussen die bij je past. Of dat nu een kampeerplaats is of een van onze Safari lodge’s, of een van onze hippe glampervans, je vermaakt je ongetwijfeld prima in ons Brabantse landschap. Bouw hutten in het nabijgelegen bos, zing tijdens een kampvuur en vergeet niet om aan te schuiven bij de aanschuif-tafel activiteit. Kinderen vermaken zich prima tijdens de activiteiten en ook voor volwassenen is er genoeg te doen. Wil je ook komen kamperen in ons mooie Brabant? Reserveer dan nu alvast jouw plekje!