Skip to main content

Disclaimer

Bedankt voor uw bezoek aan deze website. Het Goeie Leven doet alles om de informatie op deze site up-to-date en correct te houden. Echter, een foutje is menselijk. Informatie kan in de loop der tijd of door omstandigheden veranderen. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website.

Deze websites kan links bevatten naar externe websites. Het Goeie Leven is niet verantwoordelijk voor deze websites en is dan ook niet verantwoordelijk mocht er iets gebeuren middels deze websites.

Alle rechten voorbehouden

Deze website en de inhoud © 2011 Het Goeie Leven. Alle rechten voorbehouden. Informatie op deze website, inclusief teksten, afbeeldingen en andere media mag niet worden gereproduceerd, verzonden, distribueerd of opgeslagen worden zonder toestemming van Het Goeie Leven. Aanpassingen aan de inhoud van de website is toegestaan, mits het recht behouden blijft aan Het Goeie Leven om deze aanpassingen in te zien en goed te keuren. Afbeeldingen op deze website kunnen onderhevig zijn aan copyrights van derden.

Garanties

Informatie op deze website wordt u aangeboden zoals deze geplaatst is. Op geen enkele wijze is Het Goeie Leven verantwoordelijk voor schade die u oploopt door het gebruik van deze informatie. Indien externe websites worden vermeld is Het Goeie Leven niet verantwoordelijk voor schade die u oploopt door het bezoek aan deze websites. Deze websites worden u aangeboden als informatieve dienstverlening.

Informatie op deze website kan technisch of typografisch fouten vertonen. De informatie op deze website is onderhevig aan verandering en kan op ieder willekeurig moment worden aangepast zonder notificatie. Informatie op deze website kan referenties bevatten naar andere producten of diensten die niet beschikbaar zijn in uw land/regio.

Feedback

Alle informatie, ongevraagde suggesties, ideeën of andere inzendingen die u zend aan Het Goeie Leven worden gezien als informatie die u bewust deelt met Het Goeie Leven. Deze informatie wordt dan ook eigendom van Het Goeie Leven en er kan besloten worden uw informatie te gebruiken. U verleent Het Goeie Leven automatisch goedkeuring om dit te doen door uw inzending. Het Goeie Leven mag alle ideeën, concepten, know-how, technieken die u aandraagt vrij gebruiken.

Artwork

Al het artwork op deze website mag gebruikt worden van de eigenaar van het werk. Mocht u vinden dat er werk is getoond waarvan u vermoed dat wij niet voldoen aan het copyright van de eigenaar, neemt u dan contact met ons op. Indien uw vermoeden correct is heeft Het Goeie Leven 48 uur het betreffende werk te verwijderen of de eigenaar van het werk te benaderen. Indien u hierover contact opneemt tijdens vakanties of sluitingsmomenten betekent dit automatisch dat de 48 uur ingaat op het moment dat de vakantie of sluiting voorbij is.