Skip to main content

Glamping

Camping het Goeie Leven is een kleinschalige en kindvriendelijke camping gevestigd in Eerde, een knus en gezellig dorp nabij Veghel. Bij Het Goeie Leven kom je tot rust midden in de weelderige natuur. Uiteraard wil je genieten, maar niet zonder het beetje luxe dat je gewend bent.  Met onze volledig ingerichte safarilodge combineren wij het bijzondere kampeergevoel met luxe en comfort. In de prachtige bosrijke omgeving is genoeg te doen op onze natuurcamping. Wil je genieten van een toffe glamping in Noord-Brabant, dan zit je bij Camping het Goede leven helemaal goed.

Duurzame natuurcamping

Bij Het Goeie leven ga je helemaal op in de omgeving. Geniet optimaal van de natuur en bezienswaardigheden als je gaat kamperen nabij Schijndel en Veghel. Ook niet onbelangrijk is dat omliggende gebieden makkelijk te bereiken zijn, zowel te voet als met de fiets. Wil je helemaal op gaan in de prachtige natuur, dan zit je bij deze duurzame camping helemaal goed en draag je ook meteen je steentje bij aan de natuur. Want met onze duurzame én luxe glampnig accommodaties vier je in een bijzonder gebied vakantie, waarbij respect voor de natuurlijke omgeving van belang is. Dat is nog eens lekker verantwoord vakantie vieren.

Activiteiten die passen bij jouw glamping avontuur

Wil jij ook graag kamperen met dat luxegevoel van thuis vlakbij Veghel en Schijndel? Kies dan voor een glamping avontuu bij Het Goeie Leven! Zoek niet langer naar een luxe en duurzame familiecamping in Brabant, want Camping het Goeie Leven is een hippe, bosrijke camping met volop mogelijkheden voor een topvakantie. Er zijn volop activiteiten op de camping, gericht op kinderen maar ook zeker op volwassenen. Kortom; er is voor het hele gezin wel iets te doen.

Reserveer nu jouw glamping plek

Met de volledig ingerichte safarilodge combineren wij het bijzondere kampeergevoel met luxe en comfort. De tenten zijn geschikt voor maximaal zes personen en zijn voorzien van echte bedden, een eigen toilet, warm en koud stromend water en een keuken met uitgebreid keukeninventaris. Genieten van de avondzon op je eigen veranda. En natuurlijk zijn de bedden opgemaakt bij aankomst.

Sta jij ook te trappelen om jouw glamping vakantie te boeken op de leukste gezinscamping van Nederland? Reserveer dan nu alvast jouw kampeerplek zodat je verzekerd bent van een fantastische vakantie. Vergeet ook niet om aan jouw omgeving te vertellen dat jij dit jaar kampeert op een duurzame Fair trade camping.