Skip to main content

Kamperen bij het Goeie Leven

Kamperen bij Het Goeie Leven is kamperen zoals jíj dat wilt. Je bent van harte welkom met een eigen tent of caravan maar kunt ook kiezen voor een tent, retrocaravan, safarilodge of authentieke tipi van Het Goeie Leven. We beschikken over verschillende soorten kampeerplaatsen middenin de natuur. Een plekje aan de waterpoel, aan de bosrand of juist aan de gezellige middenring bij het zwembadje. Onze voorzieningen in een notendop: schoon en keurig onderhouden sanitair, water & stroom, Wifi, vuurplaatsen, hangmatten, picknicktafels, een koelkast in je tent én een zwembad.

Verschillende kampeerplaatsen

Kort en krachtig hebben we het al benoemd: je kunt bij ons kiezen uit verschillende kampeerplaatsen. We hebben plek voor jouw eigen tent of caravan maar je kunt ook een tent, retrocaravan, safarilodge of authentieke tipi van Het Goeie Leven huren. En niet te vergeten! Je kunt ook nog kiezen uit een kampeerplaats aan de bosrand, op de terrasplaats, in de binnenring bij het zwembad of juist aan de waterpoel. Volop keuze dus! Jij bepaalt hoe jouw vakantie eruit ziet.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze kampeerplaatsen? Bekijk dan deze detailpagina.

Voorzieningen kampeerplaats

Een camping in de natuur mét allerlei praktische én aangename voorzieningen. We beschikken over:

  • Schoon en keuring onderhouden sanitair;
  • Water & stroom;
  • Wifi;
  • Vuurplaatsen;
  • Hangmatten;
  • Picknicktafels;
  • Een koelkast in je tent;
  • Een zwembad.

Aan jou de keuze welke voorzieningen je op je plaats wilt: eigen water aan- en afvoer, 6 of 16 ampère stroom, houten picknick tafel of heerlijke hangmat? Laat het ons weten en wij maken je kampeerplaats volledig naar wens.

Reserveer direct

Onze gezellige familiecamping bestaat uit 55 ruime kampeerplaatsen, twee ingerichte Safari lodges, een avontuurlijke authentieke tipi en twee super knusse retro caravannetjes. Het kampeerterrein is omgeven door bossen waar je geweldige hutten kunt bouwen.  Tijdens schoolvakanties organiseren we leuke crea-kinder-activiteiten, maken we een paar keer per week een kampvuurtje en eten we regelmatig met z’n allen aan lange tafels in het gras. Dat wil jij ook meemaken toch? Reserveer eenvoudig op onze website.