Kamperen bij Het Goeie Leven is kamperen zoals jij dat wilt! Kampeer in stijl en met gemak met een van onze mooie safarilodges,  authentieke tipi’s of heerlijke retrocaravannetjes. Of ga je liever met je eigen tent of caravan op pad? Je kunt kiezen uit ee plekje aan de waterpoel, aan de bosrand of de gezellige middenring bij het zwembadje.

Eigen tent/ caravan

Wat zijn de kampeermogelijkheden? Kamperen bij Het Goeie Leven is kamperen zoals jij dat wilt! Kamperen in een tent of retro caravannetje van Het Goeie Leven of met je eigen tent of caravan. Een plekje aan de waterpoel, aan de bosrand of de gezellige middenring bij het zwembadje.

Aan jou de keuze welke voorzieningen je op jouw kampeerplaats wilt: eigen water aan- en afvoer, 6 of 16 ampère stroom, houten picknick tafel of heerlijke hangmat? Laat het ons weten en wij maken je kampeerplaats volledig naar wens.

Bosrand (B1 t/m B16)

Je kampeert op deze ruime plaatsen met een eigen tent of caravan aan de rand van het Eerdse bos.

Terrasplaats (V1 t/m V12)

Bij aankomst parkeer je de caravan of camper achter je eigen terras van 5,00 x 2,5 meter. Over het terras kan je dan de luifel of voortent plaatsen. Op deze manier heb je nauwelijks overlast meer van water, of optrekkende kou. Let op: deze plekken zijn niet geschikt voor tenten.

Binnenring (A1 t/m A23)

Ieder plekje op Het Goeie Leven is uniek. De kampeerplaatsen rondom de binnenring liggen centraal op het kampeerterrein. Fruitbomen en struweel geven elk plekje een eigen aanzicht en het zwembad is hier altijd binnen handbereik.

Waterpoel (W1 t/m W12)

Water is altijd in beweging. Vanaf deze kampeerplaatsen heb je zicht op de waterpoel. Je kunt hier het hele kampeerseizoen genieten van het dynamische en boeiende waterleven. Voor de iets oudere kinderen is spelen in het speelzand aan de oever van onze waterpoel een avontuurlijke belevenis.

Verhuur

Kamperen in stijl en met gemak! Je kan bij ons een mooie safarilodge, een authentieke tipi of een heerlijk retrocaravannetje huren.

Aan jou de keuze welke voorzieningen je op jouw kampeerplaats wilt: eigen water aan- en afvoer, 6 of 16 ampère stroom, houten picknick tafel of heerlijke hangmat? Laat het ons weten en wij maken je kampeerplaats volledig naar wens.

Safaritent (S1 & S2)

Met de volledig ingerichte safarilodge combineren wij het bijzondere kampeergevoel met luxe en comfort. De tenten zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn voorzien van echte bedden, een eigen toilet, warm en koud stromend water en een keuken met uitgebreid keukeninventaris. Genieten van de avondzon op je eigen veranda. En natuurlijk zijn de bedden opgemaakt bij aankomst.

De safaritenten hebben als aankomst en vertrekdata maandag en vrijdag. Klik op de link hieronder voor de beschikbaarheid en prijzen. S1 en S2 in het plattegrondje zijn de safaritenten.

Tipi tent (T1 t/m T2)

Ben je op zoek naar het echte avontuurlijke kampeergevoel? Dan is de tipi echt iets voor jou! De tent is geschikt voor 5 personen en voorzien van echte (al opgemaakte) bedden, een verrijdbaar keukenblok, outdoor-cooking pannen borden en bestek en een eigen vuurplaats! Klik op de link hieronder voor de actuele beschikbaarheid en prijzen. T2 op het plattegrondje is de tipi.

Retro Caravan (R1 t/m R2)

Kamperen zoals vroeger! Een klein maar super gezellig retro caravannetje. Deze caravan is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kleine kinderen. Er is buiten een gas kook toestelletje. De bedden zijn voorzien van een hoeslaken. Je moet zelf je eigen dekbed en kussens meenemen. Klik op de link hieronder voor de actuele beschikbaarheid en prijzen. R1 en R2 op het plattegrondje zijn de retro caravans.