Skip to main content
Kamperen - Het Goeie Leven

Kampeerseizoen 2024

Reserveer direct je plekje!
Tent - Het Goeie Leven

Eigen tent, caravan of camper

Wat zijn de kampeermogelijkheden? Kamperen bij Het Goeie Leven is kamperen zoals jij dat wilt! Kamperen in een tent of glampervan van Het Goeie Leven of met je eigen tent of caravan. Een plekje aan de waterpoel, aan de bosrand of de gezellige middenring bij het zwembadje.

Meer informatie
Camper - Het Goeie Leven

Campers

Bij Het Goeie Leven hebben we plek voor jouw camper op al onze kampeerplekjes, inclusief 3 met privé sanitair. Terwijl je jouw camper opstelt, geniet je van de rust en natuurrijke omgeving. Onze plekjes bieden elektriciteit en water voor ultiem comfort.

Meer informatie
Reserveren - Het Goeie Leven

Accommodaties

Kamperen in stijl en met gemak. Je kunt bij ons een mooie safarilodge of hippe glampervan huren. Aan jou de keuze welke extra’s je nog wilt. Met of zonder heerlijke hangmat? Breng je eigen linnengoed mee of wil je dat wij dit voor je klaarleggen? Wij maken je accommodatie volledig naar wens.

Meer informatie
Voorzieningen - Het Goeie Leven

Voorzieningen

Als je op onze camping kampeert, sta je dicht bij de natuur. Het is natuurlijk ook prettig als je weet dat je op een camping staat met goede voorzieningen. Want je wilt tenslotte wél onbezorgd vakantie kunnen vieren! Hieronder vind je een overzicht van de voorzieningen waar je bij Het Goeie Leven gebruik van kan maken.

Meer informatie
Feestje - Het Goeie Leven

Activiteiten

Ieder jaar hebben we weer verschillende leuke activiteiten voor onze kampeerders. Zo kun je broodjes en marshmallows bakken op het kampvuur. Altijd leuk en gezellig! Of ga je liever voor iets meer avontuur zoals handboogschieten op een heus handboogdoel? Eerst even oefenen en vervolgens een wedstrijdje!

Meer informatie
Omgeving - Het Goeie Leven

Omgeving

Wil je een leuk uitstapje maken tijdens je vakantie? Kijk dan op bezoekmeierijstad.nl voor alle activiteiten en bezienswaardigheden in onze prachtige omgeving. Bij onze receptie vind je ook diverse folders en een informatiezuil met allerlei tips voor een gezellig uitje.

Meer informatie
Weetjes - Het Goeie Leven

Veelgestelde vragen

Handige weetjes als je op onze camping komt kamperen. Informatie over aankomst- en vertrektijden, de dichtstbijzijnde supermarkt, onze vijver, het zwembad én nog veel meer. Neem dit zeker even door voordat je naar ons toe komt.

Kun je bij jullie een voorkeursplekje boeken?

Ja dit kan. We gaan heel erg ons best doen om je op het gekozen plekje neer te zetten. Meestal lukt dit ook wel. Soms komt het voor dat we wat moeten verschuiven en dat jouw voorkeursplekje niet lukt. We zoeken dan een mooie vervanging in deze regio als jouw voorkeursplekje is.

Hoe laat is aankomst en vertrek?

Tijdens schoolvakanties zijn de aankomst- en vertrekdagen op maandag, woensdag en vrijdag. Aankomst is tussen 14.00 uur en 19.00 uur en vertrek is voor 12.00 uur. Buiten schoolvakanties kun je iedere dag aankomen.

Wat zijn de openingstijden van de bistro?

Tijdens het kampeerseizoen zijn de bistro en het terras geopend:

  • Woensdag en donderdag van 11.00 uur tot 17.00 uur
  • Vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 21.00 uur
  • Zondag van 10.00 tot 20.00 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn er extra avonden met leuke foodtrucks, table d’hôte en op je kampeerplekje bezorgde maaltijden!

Kan ik verse broodjes voor het ontbijt bestellen?

Tijdens de schoolvakanties en de weekenden bakken we in de ochtend heerlijke verse broodjes. Deze kun je bij de receptie bestellen en liggen in de ochtend voor je klaar. Op de overige dagen kun je terecht bij een bakker waar je verse broodjes kunt halen. Op loopafstand!

Hoe is het qua lawaai ’s avonds?

De zon zakt en Het Goeie Leven maakt zich op voor de nacht. Om 23.00 uur is alles op fluistertoon bij Het Goeie Leven. De kids gaan lekker slapen zodat ze de volgende dag weer helemaal opgeladen zijn voor een nieuwe, actieve dag. Mocht je met meerdere kampeerders zijn betekent dit ook dat je na 23.00 uur niet meer bij elkaar op het kampeerplekje kunt zitten.

Is er een supermarkt in de buurt?

Op loopafstand vind je de Eerdse molen met dorpswinkel. Een hele leuke plek gerund door vrijwilligers en mensen met een beperking. Naast de handige dagelijkse boodschappen die je er kunt halen hebben ze heerlijk snoep voor een dubbeltje! Ook de kids weten binnen no-time de molen te vinden.

Mag je een kampvuurtje maken?

Kampvuurtjes op je eigen kampeerplek zijn niet toegestaan. Wel hebben we een knusse gezamenlijke kampvuurplek. Naast de georganiseerde kampvuurtjes kun je buiten die dagen om zelf een kampvuurtje maken. Het vuurtje moet wel om 22.00 uur gedoofd zijn.

Is er een zwembad op de camping?

Op het terrein is een waterpoel. Hier organiseren we met regelmaat activiteiten; zoals suppen. Er mag helaas niet gezwommen worden in de vijver maar daar hebben we ons heerlijke zwembad voor. Het zwembad is 4 x 12 meter en 1,40 meter diep. Het zwembad is alleen voor onze kampeerders.

Mag onze hond mee komen kamperen?

Ja zeker mag dat! De hond moet op het kampeer terrein wel aangelijnd zijn. Je kan gemakkelijk vanaf de camping met je hond de bossen in.