Skip to main content
 

Plekjes met privésanitair

Een waterpunt en afvoerpunt op de kampeerplek zelf

Plekjes met privésanitair

Wat zijn de kampeermogelijkheden? Kamperen bij Het Goeie Leven is kamperen zoals jij dat wilt! Kamperen in een tent of retro caravannetje van Het Goeie Leven of met je eigen tent of caravan. Een plekje aan de waterpoel, aan de bosrand of de gezellige middenring bij het zwembadje.

Kom je lekker met je eigen tent, caravan of camper al onze kampeerplekjes zijn voor alle kampeermiddelen geschikt. De plekjes zijn voorzien van 10 ampère en bijna alle plekjes hebben een waterpunt en afvoerpunt op de kampeerplek zelf. Bij sommige plekjes zit het niet op het plekje, maar altijd heel erg in de buurt van je plek. Tijdens de schoolvakanties kun je aankomen en vertrekken op maandag, woensdag en vrijdag. In het laagseizoen kan dit iedere dag.

Wakker worden aan de oever van onze waterpoel in je eigen tent, caravan of camper, maar dan met de luxe van je eigen toilet en douche op je plekje. Hoe relaxed is dat… We hebben drie van deze plekken.

Beschikbaarheid en prijzen
Weetjes - Het Goeie Leven

Weetjes

Handige weetjes als je op onze camping komt kamperen. Informatie over aankomst- en vertrektijden, de dichtstbijzijnde supermarkt, onze vijver, het zwembad én nog veel meer. Neem deze pagina zeker door voordat je naar ons toe komt.

Bekijk alle weetjes