Yeah… het kampeerseizoen kan van start!

We hebben onwijs veel zin om er weer een heel bijzonder en leuk kampeerseizoen van te maken. Dit jaar met een extra bijzonder tintje, want Het Goeie Leven begint aan haar 10e seizoen! Natuurlijk starten we dit seizoen nog wel met een aantal extra maatregelen zodat we samen onbezorgd én veilig kunnen kamperen. Nu hebben we vorig jaar natuurlijk al goed kunnen oefen, dus dat komt goed!

We hopen jullie snel te mogen begroeten…

Kunnen we veilig kamperen?

Jazeker, maar daarvoor hebben we jullie hulp wel nodig. We hebben regels opgesteld en extra maatregelen getroffen. Als we ons daar allemaal aan houden gaat het ons samen lukken.

Het sanitair...

Het sanitair is open. De gezamenlijke (af)wasplekjes zijn gesloten. Afwassen en tandenpoetsen is dus op het eigen kampeerplekje. Buiten hebben we een heerlijk warm water tappunt waar je warm water kan tappen om mee naar je plekje te nemen.

De douches zijn open. Aan de buitenzijde van het sanitair hangen bordjes met vrij/bezet zodat je buiten kan zien of er een douche vrij is. Niet alle douches zijn in gebruik zodat we de 1,5 meter aftstand kunnen waarborgen. Daarom vragen we jullie om juist ook op rustigere momenten gebruik te maken van de douche Bij het in- en uitlopen van het sanitair gebouw is een mondkapje dragen verplicht.

Bezoek op je plekje

Visite is weer welkom op je Kampeerplek, overdag tot 20:00 uur. Met een maximum van 2 bezoekers per dag. Visite moet zich vooraf wel even melden bij de receptie. Voor bezoek vragen wij een bijdrage van €2,00 per bezoeker. Voor bezoekers is het niet toegestaan om gebruik te maken van ons zwembad.

Eten en drinken

Ons terras is geopend! Nieuwsgierig naar onze menukaart? Meer informatie vind je bij Bistro.

Mondkapje

 In alle binnenruimtes is het dragen van een mondkapje verplicht