Streekpark Kienehoef

Streekpark Kienehoef staat voor het bundelen van krachten in en rond het gebied om het zo voor de bezoekers zo aantrekkelijk mogelijk te maken, te verblijven in het gebied. Of het nu gaat om een van de sportfaciliteiten, het park zelf met de kinderboerderij, speeltuin en vijvers, de camping of de Helden van Kien.

Heerlijk spelen in een natuurlijke omgeving? Bij Streekpark De Kienehoef is dat mogelijk! Binnen het park is een gratis toegankelijke speeltuin gevestigd. Kinderen kunnen hier volop rennen, schommelen, klauteren en glijden met hun vriendjes en vriendinnetjes. Dat wordt gieren van het lachen! Laat die vrolijke gezichtjes maar komen!

In de speeltuin hebben kinderen alle ruimte om lekker te spelen. Met de kinderboerderij in de buurt wordt het niet snel vervelend. Ouders kunnen ondertussen genieten van een lekker bakje koffie op het terras van De Helden van Kien. Er is genoeg om je de hele dag door te vermaken. Tevens kunnen kinderen hier het gehele jaar door terecht om veilig spelen.

Streekpark Kienehoef
Bremhorst 1
5491 LR Sint-Oedenrode
www.streekparkkienehoef.nl