Skip to main content

Boeken bij het Goeie Leven

Boek hier alles wat je wilt voor je verblijf bij het Goeie Leven!
Vanaf 1 december 2021 kun je weer boeken voor het nieuwe seizoen.
Kom je met een groep kamperen? Klik dan hier.

Artikelen

Wil je aan jouw kampeerplek extra artikelen zoals een picknicktafel, koelkast of hangmat toevoegen? Dan kan je dit aangeven bij (cadeautje icoon) Artikelen. Geef aan hoeveel picknicktafels, koelkasten en/of hangmatten je bij jouw kampeerplek wilt en druk daarna op de blauwe knop “toevoegen”. Vergeet die laatste stap niet, want anders worden de artikelen niet aan jouw boeking toegevoegd. Je kunt aan de rechterkant precies zien welke specificaties jouw boeking heeft. Controleer dit altijd goed voordat je definitief boekt. Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op.

Groepen

Allereerst super leuk dat jullie willen komen kamperen. We vinden het hartstikke gezellig om groepen te ontvangen bij Het Goeie Leven. Om teleurstellingen te voorkomen hebben we wel een aantal regeltjes opgesteld zodat zowel jullie als onze andere kampeergasten kunnen genieten van het Goeie Leven.  Voor het maken van een reservering voor groepen kun je het beste even een mail sturen.

One-night-tent

Wil je een nachtje bij ons komen staan? Ook dat kan! We proberen dan rekening te houden met de door jouw gekozen plek, maar het kan zijn dat we je op een ander plekje plaatsen. Als je een plekje voor een nacht wilt reserveren, dan kun je het beste even een mail sturen.