Skip to main content

Trouwlocatie Meierijstad

Zoek je een trouwlocatie in een bosrijke omgeving? Een plek waar je kunt genieten van samen zijn? Dan heb je misschien wel de juiste plek gevonden! Het Goeie Leven is een knusse en gezellige locatie middenin de prachtige natuur van Eerde, Noord-Brabant. Het Goeie Leven beschikt over voldoende parkeergelegenheden en is goed bereikbaar. Wil je meer weten over deze trouwlocatie in Meierijstad? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bijna alles is mogelijk!

Feestlocatie Meierijstad

Ons restaurant met zonnig bosterras is hét plekje om lekker samen te genieten van een smaakvolle maaltijd of een gezellige ontspannen borrel. Wil je liever een grote feesttent of dansvloer midden op het gras én in de schaduw? Ook dat kan! We denken graag met je mee. Samen maken we er een hele bijzondere trouwlocatie van.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheden

Het Goeie Leven is eenvoudig bereikbaar. De locatie is gevestigd in Eerde, gemeente Meierijstad. Je hoeft je geen zorgen te maken om verdwaalde gasten want de navigatie weet de weg! Ook beschikken we over voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard krijgt jullie trouwauto een speciale plek. Maar ook alle gasten zullen hun auto kwijt kunnen.

Overnachten

Wil je liever niet met een taxi naar huis? Je kunt kiezen voor een overnachting op onze camping om deze prachtige dag goed af te sluiten. Overnacht in stijl en met gemak in een van onze mooie safarilodges of hippe glampervans. Je kampeerplekje is van alle gemakken voorzien: eigen water aan- en afvoer, 6 of 16 ampère stroom, wil je nog wat extra’s: houten picknick tafel of heerlijke hangmat? Laat het ons weten en wij maken je kampeerplaats volledig naar wens.