Voorzieningen

Als je op onze camping kampeert, sta je dicht bij de natuur. Het is natuurlijk ook prettig als je weet dat je op een camping staat met goede voorzieningen. Want je wilt tenslotte wél onbezorgd vakantie kunnen vieren! Hieronder vind je een overzicht van de voorzieningen waar je bij Het Goeie Leven gebruik van kan maken.

Wifi

Op het terras en in de bistro kun je prima gebruik maken van ons wifinetwerk. Voor de kampeerplekken ben je nog wat afhankelijk van de plek en de drukte. In de loop van 2019 komt onze aansluiting op glasvezel!

Sanitair

Schoon, netjes en verzorgd. Zoals je wilt dat sanitair is. Met kindervoorzieningen, zoals een kindertoilet en een familiedouche. Douchen is zonder muntjes en met warm water.

Water & stroom

Elke kampeerplek heeft eigen watertoevoer, waterafvoer en stroomvoorziening. De standaard stroomvoorziening is 6A, maar bij het reserveren kun je ook kiezen voor 16A.

Beachvolleybal

Hangmat

Hoe kunnen we je kampeerplek nog relaxter maken? Huur een hangmat! Een hangmat op een frame dat je zelf kan verplaatsen. Met de zon mee. Of juist lekker in de schaduw.

Picknicktafel

Een picknicktafel bij je tent? Die hoef je zelf niet mee te nemen.  Die kun je bij het reserveren gewoon kiezen als extra optie bij je kampeerplek. Superhandig om lekker samen buiten te zitten.

Koelkast

Kamperen mag best praktisch zijn. Een koelkast in je tent maakt heel veel dingen makkelijker. En lekkerder. In de zon, in de hangmat, met een koud drankje!

Zwembad

Ook hebben we een zwembad op onze camping. Neem een verkoelende duik als het lekker weer is!

Huisdieren toegestaan

Kamperen samen met je trouwe viervoeter op onze camping?
Huisdieren zijn altijd welkom bij Het Goeie Leven, mits aangelijnd.

Fietscrossbaan

Speeltuin/trampoline