Skip to main content

Winterbruiloft locatie Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie voor jouw winterbruiloft? Kom dan eens kijken bij Het Goeie Leven. Van oorsprong zijn wij een een kindvriendelijke camping gevestigd in Eerde, een knus en gezellig dorp nabij Veghel. Middenin de weelderige natuur geniet je hier van rust, samenzijn en bourgondische gezelligheid. Bij Het Goeie Leven zit je helemaal goed voor een winterbruiloft locatie in Noord-Brabant.

Duurzame winterbruiloft

Op onze locatie ga je helemaal op in de omgeving. Geniet optimaal van de natuur en bezienswaardigheden als je gaat trouwen nabij Schijndel en Veghel. Ook niet onbelangrijk is dat omliggende gebieden makkelijk te bereiken zijn, zowel te voet als met de fiets of per auto. Wil je helemaal op gaan in de prachtige natuur, dan zit je bij deze duurzame trouwlocatie helemaal goed en draag je ook meteen je steentje bij aan de natuur. Want op onze duurzame accommodatie vier je in een bijzonder gebied jouw bruiloft, waarbij respect voor de natuurlijke omgeving van belang is. Dat is nog eens lekker verantwoord trouwen!

Ons restaurant met zonnig bosterras is hét plekje om lekker samen te genieten van een smaakvolle maaltijd of een gezellige ontspannen borrel. Wil je liever een grote feesttent of dansvloer midden op het gras én in de schaduw? Ook dat kan! We denken graag met je mee. Samen maken we er een hele bijzondere trouwlocatie van.

Bereikbaarheid trouwlocatie

Het Goeie Leven is eenvoudig bereikbaar via Veghel. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor al jouw gasten. Wil je liever niet met een taxi naar huis? Je kunt ervoor kiezen om een overnachting voor na afloop van jullie trouwfeest op onze camping te boeken. Overnacht in stijl en met gemak met een van onze mooie safarilodges, authentieke tipi’s of heerlijke retrocaravannetjes. Aan jou de keuze welke voorzieningen je op jouw kampeerplaats wilt: eigen water aan- en afvoer, 6 of 16 ampère stroom, houten picknick tafel of heerlijke hangmat? Laat het ons weten en wij maken je kampeerplaats volledig naar wens.