Skip to main content
 

Zakelijk

Een unieke locatie voor jouw vergadering en zakelijke lunch

Zakelijk - Het Goeie Leven

Zakelijke mogelijkheden bij Het Goeie Leven

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw vergadering(en) en/of zakelijke lunches? Dan ben je bij Het Goeie Leven aan het juiste adres! Een bijzondere locatie, midden in de Brabantse natuur. Hier kom je tot rust, geniet je van smaakvolle gerechten en kun je aan de slag in een van onze vergaderruimtes. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Neem contact op
Vergaderzaal Het Goeie Leven

Meeting arrangementen

Wil je ontzorgd worden? Dan regelen wij een volledig meeting-arrangement voor je. We stellen de vergaderzaal voor jou beschikbaar en drinken, lunch en/of diner worden verzorgd. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een meeting-arrangement? Neem dan vrijblijvend contact op.

Zakelijk Het Goeie Leven

Vergaderzaal

In onze vergaderzaal kun je met collega’s aan de slag. Met of zonder beamer voor een presentatie? Gezamenlijk aan één tafel of liever in kleinere groepjes aan verschillende tafels? We richten de vergaderzaal graag naar jouw wensen in. En een extra voordeel: de vergaderzaal heeft prachtig uitzicht op ‘onze’ natuur. Heerlijk. Even toe aan buiten? Maak dan een ommetje om de camping en kom tot inspirerende ideeën.

Zakelijke lunch Het Goeie Leven

Bistro

Bij ons kun je heerlijk borrelen, lunchen of dineren. We houden ervan om met de seizoenen én de tijd mee te koken! Van healthy bowls tot bijzondere soepjes als onze eigen gemaakte fish & chips en natuurlijk de Burger Het Goeie Leven.

Bistro
Vergaderen bij Het Goeie Leven

Menukaart

Bekijk onze menukaarten! We veranderen deze namelijk regelmatig. Zo zijn er altijd nieuwe en lekkere gerechten te ontdekken. Laat jij je verrassen tijdens een zakelijke lunch of een zakelijk diner? Of ga je liever voorbereid op pad door de menukaarten vooraf te bekijken?

LunchkaartDinerkaartDrankkaart