Skip to main content
 

Accommodaties

Kamperen in stijl en met gemak

Verhuur van accommodaties

Sfeervol kamperen in onze compleet ingerichte safarilodge of de hippe glampervan: ze zijn allemaal van alle gemakken voorzien. Aan jou de keus of je zelf beddengoed meeneemt of dat wij dit voor jullie klaarleggen.

Reserveer direct jouw accommodatie!
Vijfpersoons Safarilodge - Het Goeie Leven

Vijfpersoons safarilodge

Lodge Yaw en Lodge Siko zijn compleet ingericht en liggen op een heerlijke plek aan de oever van de waterpoel, kinderen in het zicht terwijl jij lekker op de veranda zit.

Meer informatie
Zespersoons Safarilodge - Het Goeie Leven

Zespersoons safarilodge

Lodge Nia en Lodge Loa liggen op het grote speelveld. Ideaal om de kleine doerakken in de gaten te houden… terwijl jij lekker op je veranda zit te relaxen.

Meer informatie
Glampervan Sod - Het Goeie Leven

Glampervan Sod

Deze superknusse droom op wielen is van alle gemakken voorzien. Het is een echt uniek paradijsje met sfeervolle zitplek en een heerlijke droomplek.

Meer informatie
Glampervan Patch - Het Goeie Leven

Glampervan Patch

Dit is onze eerste knusse droom op wielen en is van alle gemakken voorzien. Hij heeft een buitenbar waar je heerlijk samen kunt eten en kletsen.

Meer informatie
Voorzieningen - Het Goeie Leven

Voorzieningen

Als je op onze camping kampeert, sta je dicht bij de natuur. Het is natuurlijk ook prettig als je weet dat je op een camping staat met goede voorzieningen. Want je wilt tenslotte wél onbezorgd vakantie kunnen vieren! Hieronder vind je een overzicht van de voorzieningen waar je bij Het Goeie Leven gebruik van kan maken.

Weetjes - Het Goeie Leven

Weetjes

Handige weetjes als je op onze camping komt kamperen. Informatie over aankomst- en vertrektijden, de dichtstbijzijnde supermarkt, onze vijver, het zwembad én nog veel meer. Neem deze pagina zeker door voordat je naar ons toe komt.

Bekijk alle weetjes