Skip to main content

Het Goeie Leven

Welkom bij Het Goeie Leven! Wij zijn Anke en Johann, de trotse oprichters van deze gezellige familiecamping, opgericht 13 jaar geleden. Ons avontuur begon met een gedeelde passie voor kamperen en de wens om een plek te creëren waar sfeer en samen genieten voorop staan.

Het idee voor Het Goeie Leven ontstond tijdens een van onze kampeertrips. Met onze rugzakken vol herinneringen en de droom om anderen dezelfde vreugde van het kamperen te laten ervaren, zijn we deze camping gestart. Vanaf het begin hebben we met heel veel liefde en plezier gewerkt om een plek te creëren waar iedereen zich thuis voelt.

Ons team bestaat uit een warme en gezellige groep mensen van alle leeftijden, die vol enthousiasme klaarstaan voor onze gasten. Samen vormen we een liefdevol en toegewijd team dat er alles aan doet om jouw verblijf bij Het Goeie Leven onvergetelijk te maken. Of je nu vragen hebt, hulp nodig hebt, of gewoon een praatje wilt maken, wij zijn er voor jou met een glimlach.

Wij kijken er enorm naar uit jullie te mogen ontmoeten en onze passie met jullie te delen.

Hartelijke groet,
Johann, Anke, de kids & het hele Goeie Leven team

Johann, Anke & de kids
Het Goeie Leven - Camping

Onze camping biedt zeventig kampeerplaatsen, vier Safari lodges en twee glampervans. Tijdens schoolvakanties en weekenden bruist het hier van gezinnen met kinderen. Buiten de schoolvakanties verwelkomen we fiets-, wandel-, en lekker eten liefhebbers. Het terrein is omgeven door bossen, perfect voor het bouwen van hutten en avontuurlijke wandelingen. We organiseren diverse activiteiten zoals crea-kinderactiviteiten, kampvuurtjes, muziekavonden en gezamenlijke maaltijden. Voor extra gemak bezorgen we al onze lekkernijen ook graag bij je kampeerplekje.

Meer informatie
Het Goeie Leven - Food & Drinks

Johanns passie voor koken heeft geleid tot de oprichting van ons eigen restaurant, een pareltje midden in het groen. Ons zonnige bosterras is de ideale plek om samen te genieten van een smaakvolle maaltijd of een gezellige borrel. Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt, iets te vieren, of gewoon wilt ontspannen met heerlijk eten, bij ons ben je altijd welkom.

Meer informatie
Het Goeie Leven - Meeting Zone

Naast zakelijke feesten, partijen en etentjes. Beschikken wij ook over een vergaderruimte die van alle gemakken is voorzien. Of je nu een intensieve brainstormsessie hebt of een belangrijke presentatie wilt geven, bij ons ben je aan het juiste adres. Geniet in je pauze eerst van een rustgevende wandeling in de natuur en schuif daarna aan voor een heerlijk uitgebreide lunch! Ons enthousiaste team staat klaar om je te verwelkomen!

Meer informatie