Skip to main content

Weetjes

Handige weetjes als je op onze camping komt kamperen. Informatie over aankomst- en vertrektijden, de dichtstbijzijnde supermarkt, onze vijver, het zwembad én nog veel meer. Neem deze pagina zeker door voordat je naar ons toe komt.

Voorkeursplekje

Je kunt bij het boeken een voorkeursplekje opgeven. We gaan heel erg ons best doen om je ook daadwerkelijk op het gekozen plekje te plaatsen en meestal lukt dit ook. Maar soms komt het voor dat we wat moeten verschuiven en dat je daardoor niet op het door jou gekozen plekje kunt staan. Mocht dat zo zijn, dan zoeken we naar een mooi vervangend plekje in dezelfde regio als waar je voorkeursplekje is.

Aankomst en vertrektijden bij Het Goeie Leven

Aankomst en vertrek

Aankomst op je kampeerplekje is vanaf 14.00 uur. Vertrek is voor 12.00 uur. Omdat we voor de verhuuraccommodaties wat meer tijd nodig hebben om schoon te maken is aankomst in de accommodaties vanaf 15.00 uur en vertrek voor 11.00 uur.

Openingstijden bistro en bosterras Het Goeie Leven

Openingstijden restaurant en bosterras

Tijdens het kampeerseizoen zijn de bistro en het terras geopend:

  • Woensdag en donderdag van 11.00 uur tot 17.00 uur
  • Vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 21.00 uur
  • Zondag van 10.00 tot 20.00 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn er extra avonden met leuke foodtrucks, table d’hote en op je kampeerplekje bezorgde maaltijden!

Verse broodjes bij Het Goeie Leven

Verse broodjes in de ochtend

Tijdens de schoolvakanties en de weekenden bakken we in de ochtend heerlijke verse broodjes. Deze kun je bij de receptie bestellen en liggen in de ochtend voor je klaar. Op de overige dagen is er op loopafstand een verse bakker waar je broodjes kan halen!

Rust in de avonden Het Goeie Leven

Rust in de avonden

De zon zakt en Het Goeie Leven maakt zich op voor de nacht. Om 23.00 uur is alles op fluistertoon bij Het Goeie Leven. De kids gaan lekker slapen zodat ze de volgende dag weer helemaal opgeladen zijn voor een nieuwe, actieve dag. Mocht je met meerdere kampeerders zijn betekend dit ook dat je na 23.00 uur niet meer bij elkaar op het kampeerplekje kunt zitten.

Dorpswinkel Eerde Het Goeie Leven

Supermarkt (Eerdse molen)

Op loopafstand vind je de Eerdse molen met dorpswinkel. Een hele leuke plek gerund door vrijwilligers en mensen met een beperking. Naast de super handige dagelijkse boodschappen die je er kunt halen hebben ze heerlijke snoep voor een dubbeltje! Ook de kids weten binnen no-time de molen te vinden.

Kampvuurtjes

Kampvuurtjes op je eigen kampeerplek zijn niet toegestaan. Wel hebben we een knusse gezamenlijke kampvuurplek. Naast de georganiseerde kampvuurtjes kun je buiten die dagen om zelf een kampvuurtje maken. Het vuurtje moet wel om 22.00 uur gedoofd zijn.

Zwembad en speelvijver

Op het terrein is een waterpoel. Hier organiseren we met regelmaat activiteiten; zoals suppen. Er mag helaas niet gezwommen worden in de vijver maar daar hebben we ons heerlijke zwembad voor!