Skip to main content

Gezinscamping

Camping het Goeie Leven is een gezinscamping gevestigd in Eerde, nabij Veghel. Bij ons geniet jij met jouw gezin midden in de natuur van een heerlijke rustige kampeervakantie. De prachtige bosrijke omgeving biedt volop vermaak voor jong & oud. Wil je genieten op een kindvriendelijke camping in Noord-Brabant, dan zit je bij Camping het Goeie leven helemaal goed!

Met je gezin erop uit

Geniet van jouw gezin, de natuur én bezienswaardigheden in de directe omgeving van Schijndel en Veghel. De omliggende gebieden zijn eenvoudig te bereiken. Te voet, met de fiets of met de auto. Wel zo makkelijk als jij met je gezin op pad gaat. Blijf je liever de hele dag op onze gezinscamping? Ook dat kan! We bieden volop activiteiten voor jong & oud. Geniet van een spannend boek bij jouw kampeerplaats en laat de kids lekker ravotten op de groene weides. Of gaan zij liever een potje pannavoetbal doen? Want ook dat kan!

Wist je dat onze kindvriendelijke camping ook een steentje bijdraagt aan de natuur? We vinden duurzaamheid en fairtrade erg belangrijk en zijn daar ook bewust mee bezig. Geniet van jouw vakantie in een bijzonder gebied, waarbij respect voor de natuurlijke omgeving van belang is. Door je vakantie in Nederland te vieren en vaker de auto te laten staan draag jij bij aan een duurzame vakantie. Dat is nog eens lekker verantwoord genieten.

Reserveer nu jouw kindvriendelijke kampeerplek

Zoek niet langer naar de leukste familiecamping in Brabant, want Camping het Goeie Leven is een hippe, bosrijke camping met volop mogelijkheden voor een kindvriendelijke vakantie. Er zijn volop activiteiten op de camping, gericht op kinderen maar ook zeker op volwassenen. Er is voor het hele gezin wel iets te doen.  Reserveer direct jouw kampeerplek zodat je verzekerd bent van een fantastische vakantie.