Skip to main content
 

Kampeerplekjes

Geschikt voor alle kampeermiddelen

Kampeerplekjes

Kamperen bij Het Goeie Leven is kamperen zoals jij dat wilt! Een lekker plekje aan de bosrand, midden tussen de gezelligheid bij het zwembad, relaxen bij de waterpoel óf kies je juist voor een plekje met zicht op de speelplekken waar de kids met hun blote voeten aan banjeren zijn. Tijdens het reserveren kun je je voorkeursplekje aangeven en we proberen hier rekening mee te houden.

Wil je bij aankomst een praktische picknicktafel op je plekje óf een heerlijk relaxte hangmat. Deze extra’s kun je bijboeken bij het maken van de reservering. Onze plekjes zijn voorzien van 10 ampère stroom. Tijdens schoolvakanties zijn de aankomst- en vertrekdagen op maandag, woensdag en vrijdag. Aankomst is tussen 14.00 uur en 19.00 uur en vertrek is voor 12.00 uur. Buiten schoolvakanties kun je iedere dag aankomen.

We hebben ook een aantal plekjes met een stenen vlondertje als terrasje. Voor de tentkampeerders onder ons zijn deze plekjes wat minder geschikt. De plekjes hebben een rood driehoekje op het plattegrondje.

Reserveer direct je kampeerplekje!
Weetjes - Het Goeie Leven

Weetjes

Handige weetjes als je op onze camping komt kamperen. Informatie over aankomst- en vertrektijden, de dichtstbijzijnde supermarkt, onze vijver, het zwembad én nog veel meer. Neem deze pagina zeker door voordat je naar ons toe komt.

Bekijk alle weetjes